Selecteer een pagina

OVER ONS

Wie zijn wij? Vacatures en contactformulier.

Aanpakkers tegen wil en dank

Vrijwilligers van het MuzeeAquarium in Delfzijl zijn sinds vorige week druk bezig met het versjouwen en uitpakken van dozen en het voorzichtig inrichten van expositieruimtes.

Lees meer

GEVRAAGD: VRIJWILLIGERS (M/V)

Het Muzeeaquarium Delfzijl, vijf bijzondere musea en een zeeaquarium, is gevestigd onder aan de dijk en vlakbij het strand en de haven. Naast de permanente exposities archeologie, schelpen , geologie, scheepvaart, visserij en een zeeaquarium zijn er wisselende tentoonstellingen te zien over diverse onderwerpen. In verband met uitbreiding van de activiteiten en een groeiend aantal bezoekers, zoekt het museum nieuwe vrijwilligers. Het gaat hierbij om onderstaande functies:

Vrijwilliger (m/v) schoonmaak

Geïnteresseerd in contacten met mensen en werken in een gezellige werksfeer? Voor schoonmaakwerkzaamheden in het museum en onze kantoorruimten zoeken wij een enthousiaste medewerker. Door uw werkzaaamheden krijgen onze gasten een frisse blik op ons museum.

Lees meer
Pagina 1 van 212

Stichting Vrienden van het Muzeeaquarium

Donateurs van het Muzeeaquarium

De donateurs leveren financiële bijdragen en andere acties ten behoeve van onderhoud en uitbreiding van de collecties en het tot stand brengen van wisselexposities. Wilt u ook een bijdrage leveren?

Lees meer

Contact met ons opnemen?

14 + 13 =

Recente reacties

Categorieën

Archief