top of page

MuzeeAquarium genomineerd voor Vrijwilligersprijs Provincie Groningen!

Het MuzeeAquarium is genomineerd voor de vrijwilligersprijs van de provincie Groningen. De 70 vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter het MuzeeAquarium. In 2016 moest het MuzeeAquarium sluiten in verband met de dijkuitbreiding. Vanaf juni 2018 is het MuzeeAquarium weer in bedrijf in een nieuw gebouw en de vrijwilligers hebben er hard aan gewerkt om dit mogelijk te maken. Dankzij hun inzet is het MuzeeAquarium 7 dagen per week open en heeft het al ruim 16.000 bezoekers mogen ontvangen in een paar maand tijd.

Wilt u stemmen op het Muzeeaquarium? Dat kan op https://fd9.formdesk.com/provinciegroningen/stemmen_vrijwilligersprijs_2018

Bedankt voor uw stem!

Foto: Een aantal vrijwilligers van het MuzeeAquarium (Foto: Jaap Groeneveld)

Recente berichten
bottom of page