top of page

Nieuw: eerste Museumavond op 28 november!

Op woensdag 28 november organiseert het MuzeeAquarium iets nieuws in haar geschiedenis: een Museumavond! Speciaal voor mensen die allang van plan zijn het vernieuwde MuzeeAquarium te bezoeken, maar overdag daar niet aan toe komen of voor mensen die graag wat uitgebreider geïnformeerd willen worden tijdens hun bezoek, opent het MuzeeAquarium die woensdag tussen 19:30 en 22:00 uur haar deuren. Voor deze avond is een programma opgezet, beginnend met een korte presentatie over de historie en achtergrond van het MuzeeAquarium, koffie/thee met koekjes, en er zijn vrijwilligers van verschillende afdelingen aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven. De entreeprijs is inclusief het programma 10 euro per persoon. Donateurs en museumkaarthouders betalen 4 euro per persoon. Graag van tevoren aanmelden via een mailtje: info@muzeeaquarium.nl of telefonisch tijdens de openingsuren (dagelijks van 10 tot 17 uur): tel. 0596-632277.

Recente berichten
bottom of page