top of page

MuzeeAquarium ontvangt Provinciale Vrijwilligersprijs!

Een spannende avond...met een geweldig resultaat: twee bestuursleden van het MuzeeAquarium mochten namens de 70 vrijwilligers de Provinciale Vrijwilligersprijs in ontvangst nemen op het Provinciehuis te Groningen. Het museum kreeg de prijs in de categorie Leefbaarheid. Een prachtig en welverdiend compliment voor de vrijwilligers die een spannende en intensieve periode achter de rug hebben, van drie jaren waarin het hele museum vernieuwd werd. Het oude gebouw werd afgebroken, de complete collectie moest worden verhuisd en een nieuw onderkomen moest worden ingericht. En toen de deuren op 1 juni 2018 weer open gingen, was de belangstelling overweldigend: 19.000 bezoekers zijn er al geweest in een half jaar tijd. Zonder vrijwilligers die hun tijd, kennis en ervaring in willen zetten voor het MuzeeAquarium, was dit niet mogelijk geweest. Deze vrijwilligersprijs is een blijk van erkenning daarvoor.

Recente berichten
bottom of page