top of page

Dag van de Bodemschatten

Op zaterdag 26 oktober organiseert het MuzeeAquariumde 'Dag van de Bodemschatten'. Het museum heeft een uitgebreide collectie op het gebied van gesteenten, mineralen, fossielen, schelpen en archeologie, naast het aquarium met vissen en kleine dieren uit de Noordzee en Waddenzee en de collectie over de historie van Delfzijl en de scheepvaart. Deze dag is speciaal bedoeld om aandacht te vragen voor alles wat er in de bodem aan voorwerpen gevonden kan worden. Deskundige Koos Tap geeft 's ochtends en 's middags een lezing over mammoeten. Verder zijn er allerlei activiteiten die met bodemschatten te maken hebben. Omdat het Oktobermaand Kindermaand is, is voor kinderen t/m 17 jaar de entree gratis op deze dag. Volwassenen betalen de normale entreeprijs van het MuzeeAquarium, museumkaart is geldig.

Recente berichten
bottom of page