Doe mee aan de kleurwedstrijd en DvDquiz!

Het MuzeeAquarium is gesloten tot 1 juni, maar we missen natuurlijk onze bezoekers! Die zitten veelal thuis en ook de kinderen moeten thuis hun bezigheden zoeken. Daarom heeft het MuzeeAquarium voor de kinderen een kleurwedstrijd uitgeschreven en voor de volwassenen een quiz: Herken de gebouwen van Delfzijl aan de hand van detailfoto's. De kleurplaat en DvDquiz zijn te downloaden via de homepage van deze site en kunnen ingeleverd worden in de brievenbus van het MuzeeAquarium of mailen/per post verzenden naar MuzeeAquarium, Zeebadweg 7, 9933 AV Delfzijl, Op 1 juni worden de winnaars bekend gemaakt! Veel succes!

(Foto's quiz: Harm Wessels; kleurplaat getekend door: Hans Huisjes)

Recente berichten

Muzeeaquarium Delfzijl
Zeebadweg 7

9933 AV Delfzijl

Telefoon  31(0)596 - 632277

info@muzeeaquarium.nl

Openingstijden

Het museum is maandag t/m zondag

geopend van 10.00 tot 17.00 uur